Over mij

Elise Peetoom – Psycholoog

Elise Peetoom

Mijn naam is Elise Peetoom en ik werk sinds 2006 als psycholoog in verschillende zorginstellingen. Ik ben afgestudeerd in de klinische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens deze studie heb ik een onderzoeksstage gedaan bij Interapy, gericht op de internetbehandeling van angstklachten. Vervolgens heb ik 5 jaar bij PsyQ (Parnassia) gewerkt op de poli Angststoornissen waarna ik nog 4 jaar op de poli Angst & Depressie van PuntP (Arkin) in Amsterdam heb gewerkt.       

Ik ben opgeleid tot Gezondheidszorg Psycholoog, Cognitief Gedragstherapeut en EMDR-therapeut. Om de kwaliteit van mijn behandelingen te behouden en te waarborgen ben ik lid van de Vereniging voor Gedrags therapie en Cognitieve therapie en lid van de Nederlandse Vereniging voor GZ-psychologen.      

Energiek, positief en actief

Mijn begeleiding kenmerkt zich door een energieke, positieve en actieve instelling. Ik werk liever oplossingsgericht dan klachtgericht. Dat betekent dat ik altijd zal kijken naar de mogelijkheden, (veer)kracht en talenten die iemand heeft om sterker in het leven te staan. Ik zie therapie als een traject waarbij samenwerking centraal staat. Dat houdt in dat we samen een behandelplan opstellen en samen de klachten en oplossingen onderzoeken. Zo is er altijd sprake van een persoonlijke behandeling ‘op maat’.